Een Travellerspoint blog

Einde

Dag 21 + 22

semi-overcast 17 °C
Bekijk USA CHICAGO-DENVER op rscabullsboy's reiskaart.

Aan alle mooie liedjes komt een einde en zo ook aan onze mooie 3 weekse reis!
Ik hoop dat we jullie toch een idee hebben kunnen geven wat we in die 3 weken allemaal meegemaakt en vooral gezien hebben.
Amerika is een fantastisch mooi land met heel vriendelijke mensen die meestal klaar staan om te helpen en niet alleen voor geld!
De natuurparken zijn schitterend en je kan ze verkennen op de meest uiteenlopende manieren - zowel te voet als met de wagen.
In de grootsteden is ook altijd iets te doen als je de kinderen maar kunt bezighouden met interessante musea, dierentuinen of pretparken!
Vooral Chicago is ons heel goed meegevallen en daar keren we zeker nog eens terug, Denver was dan weer kleiner maar ook heel gezellig en gemoedelijker.
De trein was dan weer een ervaring op zich maar toch niet voor herhaling vatbaar wegens nog veel meer vertraging dan hier in België (afstanden zijn natuurlijk ook groter maar de gemiddelde vertraging op dat traject was toch ongeveer 5 uur, bij ons bijna 10 uur)
Ik zal in de loop van de week nog wel een hoop foto's posten op facebook, dat gaat een stuk sneller dan bij deze blog!
Voor documentatie over één van onze bestemmingen (parken, steden) kan je altijd bij ons terecht.

Tot onze volgende reisblog,

Groetjes

Conny, René, Dante en Milan

Geplaatst door rscabullsboy 02:12 Gearchiveerd in België

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen