Een Travellerspoint blog

Dag 20

Denver day 2

semi-overcast 28 °C
Bekijk USA CHICAGO-DENVER op rscabullsboy's reiskaart.

Zoals al gezegd trokken we vanmorgend na het ontbijt eerst richting Denver Mint voor een rondleiding daar waar ze de munten slagen voor de staat Colorado! Helaas waren alle rondleidingen reeds volzet en aangezien dit in het weekend niet gebeurd zullen we dit helaas moeten overslaan.
Onderweg naar het Pepsi Center voor onze rondleiding daar hebben we enkele leuke dingen gezien geïlustreerd met enkele foto"s hieronder.
Denver_2_030.jpg
Denver_2_025.jpg
Denver_2_002.jpg
Aangekomen in het Pepsi Center dus de rondleiding en deze was wel heel exclusief want slechts met 8 personen (wij en nog een vader met zijn 3 zoontjes). Aangezien de NBA voorlopig in zomerslaap is zijn ze de zaal reeds aan het klaarmaken voor de NHL (ijshockey) dus dit verklaart de ondergrond van de zaal op de foto's.
Denver_2_045.jpg
Denver_2_059.jpg
We hebben wel een kijkje kunnen nemen in de oefenzaal van de Nuggets maar mochten niet binnen! Tijdens de tour toch nog enkele leuke foto's kunnen maken van Dante zijn nieuwe sport.
Denver_2_075.jpg
Na een laatste afscheid aan het Pepsi Center verder de stad ingetrokken op zoektocht naar nieuwe basketschoenen voor Milan en uiteindelijk na een dik uur stappen gevonden voor een zacht prijsje!
Vanavond gaan de kinderen nog zwemmen in het openluchtzwembad hier op het vijfde verdiep en ze spelen er ook een film dus dat zal wel leuk zijn.
Morgen onze laatste dag en straks eens plannen wat we dan nog gaan doen!
Denver_2_078.jpg

Geplaatst door rscabullsboy 16:43 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen