Een Travellerspoint blog

Dag 19

Denver day 1

semi-overcast 29 °C
Bekijk USA CHICAGO-DENVER op rscabullsboy's reiskaart.

Onze eerste volledige dag in Denver was echt genieten. We hadden geen wekker gezet en zijn wakker geworden om half 9 en goed uitgerust!
Er waren 2 dingen die we absoluut wilden doen vandaag, De Pepsi Center (Home of the Denver Nuggets basketball) en Coors Field (home of de Colorado Rockies baseball).
Eerst dus naar het Pepsi Center en Milan was heel opgewonden want zijn lievelingsploeg speelt hier dus daar aangekomen snel tickets gaan bestellen voor een guided tour!
Denver_1_010.jpg
So far so good alleen dat er vandaag geen rondleidingen gegeven worden maar gelukkig wel morgen dus de tickets maar al besteld en morgen nog eens terug maar de winkel met Nuggetsspullen was wel open dus Milan heeft al zijn spaargeld bovengehaald en een zak vol met Nuggets gadgets en kleren gekocht.
Denver_1_015.jpg
We hebben hier ook maar iets gekocht voor Dante ook (T-shirt en short) zodat hij ook aan het nieuwe basketseizoen kan beginnen, zijn nieuwe schoenen hadden we al gekocht. Sorry Peter maar van andere ploegen vindt je hier echt niks en zeker niet voor kinderen dus alles Denver wat de klok slaagt!
Hierna dus naar het basebalstadion van de Rockies, Coors Field. Een schitterend stadion waar 5OOOO man in kan en waar ze vandaag wel rondleidingen gaven dus dit dan ook gedaan. We wilden ook naar een wedstrijd komen kijken maar blijkbaar vertrokken ze vandaag op een zogenaamde roadtrip richting California dus geen thuismatchen meer de eerst volgende dagen!
Het eerste wat we zagen eens binnen in het stadion waren 2 spelers van de Rockies die nog een balletje aan het gooien waren en plots deed één van die 2 teken naar boven, wees naar de Milan en gooide zijn bal naar boven. De vrouw die de rondleiding gaf zei onmiddellijk tegen Milan dat hij de bal mocht gaan halen in de tribune en dat die voor hem was. Wow zo cool en Milan keiblij!
Denver_1_036.jpg
Denver_1_048.jpg
Tijdens de rondeleiding kregen Dante en Milan ook nog een rugzak en zelfs Dante kreeg ook nog een baseball (die vrouw vondt het blijkbaar erg dat alleen Milan er één had) dus dat was echt tof!
Denver_1_078.jpg
Denver_1_093.jpg
Na deze echt toffe rondeleiding nog wat de stad verkend en toen ook het symbool van Denver tegengekomen, een grote beer!
Denver_1_122.jpg
Ne de wandeling lekker Italiaans gaan eten maar eerst hadden we nog tickets gekocht voor de film Cowboys and Aliens hier in de cinema een paar straten verder. De film was trouwens heel goed als je van science fiction houdt en een beetje humor!
Morgen dus de rondleiding in het Pepsi Center en normaal gezien naar de Denver Mint waar ze munten drukken, hopen dat we daar binnen geraken!
Denver_1_138.jpg

Geplaatst door rscabullsboy 21:07 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen