Een Travellerspoint blog

Dag 18

Scottsbluff to Denver

semi-overcast 30 °C
Bekijk USA CHICAGO-DENVER op rscabullsboy's reiskaart.

Vandaag onze laatste verplaatsing met de auto terug naar de stad en staat waar onze autorondrit begonnen is Denver, Colorado.
Scottsbluf..ver_002.jpg
Voor we onze wagen terug inleveren bij Hertz in Denver zijn we natuurlijk nog eerst wat gaan bezichtigen en we zijn begonnen met het grootste National Park in de omtrek "Rocky Mountain National Park"
Scottsbluf..ver_013.jpg
We zijn het park niet helemaal ingereden wegens te weinig tijd (moesten nog ongeveer 3 uur rijden om er te geraken) maar we hebben wel een hele mooie scenic route gedaan langs het park en ik moet zeggen, het was de moeite. Rocky Mountain National Park is een echt park voor hikers (mensen die graag een hele dag door de rotsen en in de bossen wandelen). Wij hebben bij enkele mooie meren en plaatsen gestopt en een korte wandeling gemaakt om de sfeer op te snuiven.
Scottsbluf..ver_016.jpg
Scottsbluf..ver_022.jpg
Na deze schitterende rit en het eten zijn we via nog maar eens een scenic byway naar nog een museum gereden heel hoog in de Rockies via Mountain Road. Dit museum was volledig gewijd aan Buffalo Bill en hij ligt hier ook begraven.
Scottsbluf..ver_042.jpg
Scottsbluf..ver_045.jpg
Hier hebben we een film gezien over zijn leven en daarnaast ook natuurlijk het museum zelf bezocht. Op een bepaald moment kon je jezelf verkleden in een cowboy(boots en broek) en moest je met een lasso een koe vangen (gelukkig bewogen paard en koe zich niet).
Milan deed dit met het meeste stijl maar ikzelf ben toch degene die erin geslaagt is de koe te vangen (natural talent)
Scottsbluf..ver_052.jpg
Na het graf bezocht te hebben van Buffalo Bill, die met zijn Wild Wild West-show trouwens Antwerpen bezocht in 1906, zijn we naar ons hotel gereden in Denver, het Sheraton, en hebben we onze wagen terug ingeleverd bij Hertz.
Scottsbluf..ver_081.jpg
Vanaf nu zijn we nog 3 volle dagen in Denver (t.e.m. zaterdag) en zondagmorgend vertrekken we dan met het vliegtuig om maandag aan te komen in Brussel.
We hopen om onze vakantie hier nog leuk af te sluiten in deze Mile High City!
Scottsbluf..ver_066.jpg

Geplaatst door rscabullsboy 19:27 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen