Een Travellerspoint blog

Dag 6

Lange trein en autoreis

Gisteren zijn we dus vertrokken met de trein vanuit Chicago en dit wel stipt om 14u00. De verwachte aankomst was vanmorgend om 7u15. Zover dus de theorie, Conny vond het al zo raar dat de trein precies nogal veel stil stond vannacht en wat bleek 's morgens? De trein was blijkbaar nog niet veel opgeschoten wegens teveel vrachtverkeer (Dat zijn telkens 2 lokomotieven en een wagonnetje of 100) en had vanmorgend al een vertraging van 6 uur. Tijdens het ontbijt stonden we ook zo goed als bijna altijd stil en we begonnen al plannen te maken om onze eerste autorit aan te passen.
Trein_068.jpg

Om het kort te houden, deze vertraging is nog uitgelopen tot bijna 9 uur zodat we pas om 17u00 in Denver aangekomen zijn en ons nog moesten haasten om onze auto af te halen (Hertz was maar open tot 18uOO)

Trein_053.jpg

De auto was dan weer wel een meevaller, een upgrade naar een iets grotere SUV (Chevrolet) met GPS zodat we toch vrij vlot Denver uitgeraakt zijn richting Gunnison (een rit van 3 uur en een half). De bedoeling was eigenlijk om dit in 2 of 3 stukken te doen met onder andere een kleine omweg langs een heel mooie hangbrug (Gorge) maar dit is dus jammer genoeg allemaal in het water gevallen want pas om 18uOO kunnen vertrekken vanuit Denver en nu hier in Gunnison aangekomen om half 10 's avonds na een wel hele mooie autorit die eindigde in het pikkendonker.

Trein_083.jpg
Morgen trekken we verder maar dan gelukkiger op een rustigere manier!

Geplaatst door rscabullsboy 21:23

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen