Een Travellerspoint blog

Dag 15

Sheridan to Keystone

all seasons in one day 28 °C
Bekijk USA CHICAGO-DENVER op rscabullsboy's reiskaart.

Vandaag zijn we vroeg uit de veren gegaan want er stond een lange autoreis op het programma richting Keystone, South-Dakota. (onze 8ste staat)Onderweg hebben we echter een kleine omweg gemaakt na ongeveer halfweg tot bij Devil's Tower.
Sheridan_t..one_011.jpg
Rond dit National Monument kon je een mooie wandeling maken van 2 km wat we dan ook gedaan hebben. Onderweg zagen we bergbeklimmers de steile wand trotseren, zij liever dan ik!
Onderweg konden we ook nog genieten van de prachtige natuur rondom de Tower en de mooie grote vogels die er rond cirkelden.
Sheridan_t..one_018.jpg
Sheridan_t..one_025.jpg
Na deze mooie wandeling vertrokken richting onze eindbestemming, Keystone waar we 2 uurtjes later aankwamen.
Na het inchecken in ons hotel besloten we om al naar het Crazy Horse Memorial te gaan wat niet zo ver van het hotel ligt. Dit Memorial is een beeldhouwwerk uit een rots gehakt in het graniet van de Black Hills van de Indianenleider Crazy Horse (zie Little Big Horne). Hier zijn ze mee begonnen in 1948 maar nog steeds mee bezig->morgen meer details. We zijn er echter nooit geraakt want onderweg werd de lucht ineens heel zwart en werden we getracteerd op een fikse hagelbui en hebben we maar besloten om dit morgen te doen.
Sheridan_t..one_045.jpg
Onderweg naar het hotel vingen we al een glimp op van Mount Rushmore maar dit is voor morgen aangezien we hier nog een dag verblijven en ook Custer State Park gaan bezoeken.
Sheridan_t..one_039.jpg

Geplaatst door rscabullsboy 18:48 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint